Selecteer een pagina

WIE IK BEN

Elise. Ik hou van sterke koffie met verse melk, geen suiker. Ik hou van chocola (het is wederzijds). Ik hou van bemoedigen en van bemoedigd worden, vandaar mijn voorliefde voor kaartjes. Ik heb een ongewone fascinatie voor mooie neuzen, en voor van de aftiteling van een goede film. Ik hou van kleine dingen uitvergroten en van grote dingen relativeren. Van liedjes, gitaar spelen, beginnende lentes, mooie prentenboeken, natuur, gebed, verwondering.

WAT IK MAAK

Illustraties voor geboortekaarten, trouwkaarten, rouwkaarten, bedankjes, boeken, kinderwerk, lesmateriaal of tijdschriften. Uiteraard moet er een klik zijn met het ‘verhaal’ of het bedrijf. 

Vrij werk en blog: Hoewel ik het meest geniet van opdrachten, kan een tekening gewoon in me ‘opkomen’, vaak gevoed door een songtekst, een kinderboek of een quote. Deze zijn dan ‘voer’ voor de blog en kunnen op verzoek worden gedupliceerd en ingelijst als uniek cadeau. 

Digitaal?  Voor een kleuraccent en/of drukwerk bewerk ik illustraties digitaal maar dat zijn minimale wijzigingen. Ik werk in principe met inkt. Veelal zwart-wit, soms in kleur. 

Er is iets met het werken met inkt. Het is van as gemaakt; van opgebrand, uitgeblust, nutteloos as, en de meest prachtige kunst kan eruit ontstaan. Als dat niet hoopgevend is…

HOE IK WERK

Mijn grootste kracht in dit werk is inlevingsvermogen. Ik probeer zo goed mogelijk aan te voelen wat je met de illustratie wil zeggen en dat werk ik uit. 

Stuur me/app me een voorbeeld van wat je ongeveer wilt, of geef me een kort verhaal waar een karakter in wordt voorgesteld, dan kan ik inschatten of ik daar iets mee kan. Ik voel me altijd vrij om er een ‘draai’ aan te geven; lang leve ‘artistieke vrijheid’. 

Er moet een klik zijn met de opdracht, anders kan ik geen vreugde leggen in mijn werk en dat zul je terugzien in het resultaat. Ik laat je opdracht op mij inwerken en kom maximaal binnen twee dagen (meestal binnen een dagdeel) met een ruwe schets. Als de ‘wow’ er is, praten we over de prijs en werk ik ’t uit, als de ‘wow’ er niet is, kunnen we eventueel een tweede ronde toepassen of nemen we afscheid.

.

Contactformulier

Mail

Info@visueliseren.nl

Mobiel

06-52649314