Afgelopen zomer stond ie daar ineens op mijn vel papier: Kippie. Ik was op slag verliefd en blij. En ik ben ervan overtuigd dat veel mensen blij kunnen worden van deze kaart. Ik heb ze daarom extra voordelig laten drukken. 

In mijn gedachten zie ik duizenden mensen een envelop openmaken: Jongeren die denken dat ze niet gezien worden, jongvolwassenen die tegen depressie knokken, moeders die uitgeput zijn, ouderen die hun geliefden missen. Ik zie hun glimlach bij het zien van Kippie als die uit de envelop tevoorschijn komt. En ik zie een glimlach in hun hart omdat iemand de tijd en aandacht heeft gestoken in het versturen van een fysieke kerstkaart. De grootste eer voor mij zou zijn als Kippie bij kan dragen aan die glimlach.

Betalen via mijn site gaat (nog) niet. Wordt aan gewerkt. Laat me gewoon via app of insta weten wat je wil en dan stuur ik je een prijsopgave.

  • 1 kaart 13 x 13 incl envelop: 1,40 (incl. btw, excl. verzendkosten a 1,90)
  • Set van 4 kaarten 13 x 13 incl envelop: 4,90 (incl. btw, excl. verzendkosten a 1,90)
  • Set van 10 kaarten 13 x 13 incl envelop: 10,- (incl. btw, excl. verzendkosten a 3,90)

Levering 1 – 3 werkdagen.

En komt ook een luxe editie op extra dik karton met linnen structuur. Deze zijn 2,60 incl BTW en worden pas gedrukt bij voldoende interesse.