VisuEliseren bestaat al even, maar sinds deze zomer heb ik besloten er echt werk van te maken. Ik heb me ingeschreven bij de allerleukste en beste business school die voorbij kwam, en zo begon een paar weken geleden mijn grote avontuur.

Gelukkig had niemand mij vooraf verteld hoezeer je jezelf tegenkomt wanneer je besluit om ondernemer te worden, want anders had ik het niet gedaan. De grootste blokkade zit niet in mijn kroontjespen of toetsenbord, maar zit tussen mijn oren: Gedachten die mezelf klein houden. Gedachten van “wie ben ik?” of van “ben ik te … dit-of-dat”.

Een van mijn favoriete artiesten Amanda Cook heeft onder een naam “Falcon” een prachtig ruw eerlijk album uitgebracht. Onder andere het nummer “Nova”. Daarin zingt ze: I’m worth the love, I’m worth the love, I’m worth the love, I’m worth it…

En daar begint eigenlijk alles mee, denk je niet?