” Er is er altijd een die de schoonheid ziet
Ook al zie je die zelf nu niet
Want waar je kijkt is het zwart en het regent in je hart.
Er is er altijd een, die de melodie herkent
Van wat jij aan ‘t zingen bent
Al zijn het flarden in de nacht van een lied nog niet bedacht…”

Paul de Munnik

Mocht niemand het je hebben laten weten vandaag: Er is schoonheid in jou, en er is er altijd een die het kan (h)erkennen, dus laat je zien, laat je horen, je bent niet te veel. De kracht van schoonheid onderschat ik steeds weer. Of het nu kunst is of natuur, het inspireert, verstilt, vervuld, geneest. Nu het – zoals een goede Hollandse winter betaamt – lekker heeft geregend, weet ik dat het extra belangrijk is. Een nieuwe website komt er aan en is een klein begin om verhalen te van (h)erkenning, verwondering, vreugde, schoonheid, soms nog voor ik het zelf zie. Wetende dat iemand de ‘melodie’ herkent.

Contactformulier